om anne krøjer

Om Kunstneren:

Anne Krøjer maler eventyrlige, magiske blomstermalerier, i dem finder man tilbage til naturen i drømmende roligt univers, helt tilbage hvor der er plads til ro og refleksion.

Anne Krøjer er født i 1975 , bosiddende i Korsør. Hun er uddannet grafiker og har malet i over 20 år og arbejder med akryl samt mixed media på lærred.

Hun tegner også illustrationer som er malet med akvarel på papir og derudover designer hun også papirblomster, som bliver til enkeltstående værker eller installationer i samspil med hendes eventyrlige malerier.

”For mig er det at male en stor del af min identitet, det er en måde at udtrykke mine tanker og følelser på, og når jeg hører tilbage fra købere af mine malerier beskriver de min kunst som dyb, intuitiv og eventyrlig”.

Anne har udstillet og solgt værker til bla. Det Kongelige Teater, udsmykket værelser på en række design hoteller i Danmark. Desuden har hun solgt værker, naturligvis i Danmark, men også til kunstsamlere i USA gennem onlinegalleriet Saatchi online. Her i 2021 er Anne i gang med at udbrede sin kunst også til udlandet. Hun er bla. ved at sætte en udstilling op i New York